Ποιον εκτυπωτή-πολυμηχάνημα να αγοράσω για το σπίτι;

Οι πιο συμφέρουσες επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες σας

Μαθητές και φοιτητές που θέλουν να τυπώνουν τις εργασίες τους ή εργαζόμενοι που πρέπει να διεκπεραιώνουν υποχρεώσεις από το σπίτι; Για όποιο λόγο και αν χρειάζεστε έναν οικιακό εκτυπωτή-πολυμηχάνημα, οι επιλογές σας είναι ατέλειωτες. Προκειμένου να διαλέξετε τον κατάλληλο για εσάς, πρέπει να λάβετε υπόψη σας πρώτα από όλα το είδος και την ποσότητα των αναγκών σας.

Όπου και αν καταλήξετε, πάντως, το κόστος δεν χρειάζεται να σας ανησυχεί. Στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από εκτυπωτές κατάλληλους για οικιακή και επαγγελματική χρήση, σε πολύ συμφέρουσες τιμές, αλλά και σε εκπτώσεις που διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την απόκτησή τους. Και χάρη στις πάντα αξιόπιστες παραδόσεις της πλατφόρμας, το νέο σας πολυμηχάνημα θα φτάσει στην πόρτα σας εγκαίρως, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, ώστε να ξεκινήσετε πλήρως εξοπλισμένοι τη νέα σεζόν.

Για ήπια οικιακή χρήση με όλα τα κομφόρ

Χρειάζεστε ένα πολυμηχάνημα που να τα κάνει όλα: να εκτυπώνει, να αντιγράφει και να σαρώνει… και να μη φοβάται το χρώμα. Το Inkjet HP 2710e DeskJet θα σας δώσει όλα όσα έχετε ανάγκη και πολλά περισσότερα, με την ασύρματη λειτουργία του και τη δυνατότητα χειρισμού από έξυπνες συσκευές να εξασφαλίζει άνετη χρήση και απομακρυσμένη πρόσβαση.

Αφού ολοκληρώσετε την απλή εγκατάσταση, θα μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως να εκτυπώνετε χάρη στο εύκολο μενού ρυθμίσεων που θα σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα, μέσα από την εφαρμογή HP Smart. Και οι ταχύτητές του θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας, αφού το πολυμηχάνημα της HP είναι σε θέση να εκτυπώσει 7,5 ασπρόμαυρες ή 5,5 έγχρωμες σελίδες το λεπτό.

Για πολλές – και οικονομικές – έγχρωμες εκτυπώσεις

Παρουσιάσεις, γραφήματα και φωτογραφίες θα πρέπει να εκτυπωθούν σε όλο τους το μεγαλείο, με πεντακάθαρα χρώματα – όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η κάθε σελίδα θα πρέπει να σας στοιχίσει χρυσάφι. Ο πολυλειτουργικός εκτυπωτής EcoTank Inkjet Epson L3250 δεν διαθέτει φύσιγγες μελανιών, ρίχνοντας έτσι το κόστος για τα οικιακά περιβάλλοντα με συχνές ανάγκες εκτύπωσης.

Η υψηλή χωρητικότητα των δοχείων μελανιών εξασφαλίζει την εύκολη αναπλήρωσή τους, με το κόστος εκτύπωσης μειώνεται κατά 90%. Άλλωστε, ήδη κατά την παραλαβή του, ο εκτυπωτής περιλαμβάνει μελάνι που καλύπτει τις ανάγκες σας έως και για τρία έτη – ή για έως και 8.100 ασπρόμαυρες και 6.500 έγχρωμες σελίδες. Η εφαρμογή Epson Smart Panel κάνει πανεύκολο τον έλεγχο του εκτυπωτή μέσα από τις έξυπνες συσκευές σας, ενώ οι ταχύτητες εκτύπωσης φτάνουν τις 10 σελίδες το λεπτό.

Για αμέτρητες εκτυπώσεις σε χρόνο dt

Σχεδιασμένος για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μιας επιχείρησης, ο ασπρόμαυρος εκτυπωτής HP LaserJet Pro M404dn είναι η τέλεια προσθήκη για το σπίτι ενός επιχειρηματία ή εργαζομένου με υψηλές ανάγκες εκτύπωσης.

Ικανός να εκτυπώσει ακόμη και 80.000 σελίδες το μήνα, αλλά και 38 σελίδες το λεπτό, θα μειώσει σημαντικά τους χρόνους που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των καθημερινών σας εργασιών, ενώ χάρη στη δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης που προσφέρει, επιτρέπει την εξοικονόμηση σημαντικών ποσοτήτων χαρτιού. Και το HP Jet Advantage Security Manager θα σας επιτρέψει να κρατήσετε ασφαλή τα ευαίσθητα δεδομένα της δουλειάς σας, προσφέροντάς σας ακόμη και προαιρετική λειτουργία εκτύπωσης μέσω  PIN.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου
Εγγραφή
Ενημερώστε με για
0 ΣΧΟΛΙΑ
Inline Feedbacks
View all comments
Σχετικά άρθρα
Μόλις προστέθηκαν

Βρες την Τεχνολογία που θες στο SHOPFLIX.gr!

spot_img
0
Θέλουμε τη γνώμη σου! Αν θέλεις, μπορείς να σχολιάσειςx